Zaterdag 20 augustus 2011

In de nacht van vrijdag op zaterdag vertok de tourkaravaan van het RCCT team richting Morzine. De ploegleider met de kopvrouw vertrok tegen de middag met de KLM naar Geneve. De eerste auto arriveerde om 13.00 uur de tweede om 14.30 uur en de ploegleider met kopvrouw om 15.30 uur. Als laatste arriveerde de materiaalwagen met twee nakende mannen erin, vanwege het ontbreken van een airco in de materiaalwagen.

Inmiddels is het rennerskwartier ingericht en zijn de eerste flessen ontkurkt. Het was al een heel gevecht voor de kamerindeling. De “setjes” liggen op de bovenste etage (inclusief Jos en Dick). Het uitzicht is schitterend, alleen om er te komen moet nog wel even een beklimming worden genomen van de 1e categorie. De fietsen zijn ook allemaal goed gestationeerd in de garage echter we hielden er twee over. Die hebben we gelijk maar even op de franse marktplaats gezet. Morgen staat de 1e etappe op het programma naar Col de grand Taillette en de Col de Corbier. Heel toevallig kwamen Huub en Ria hier vanmiddag al voorbij en het angstzweet begon al door te breken bij Ria of zou dit door de warmte komen. Nog even en dan wordt het eten opgediend door onze meester kok Gerard. Ben benieuwd wat het deze keer zal zijn. Zal het morgen even vermelden in de nieuwsbrief. Het gesprek van vanmiddag is uiteraard de geplande vetmeting die één dezer dagen gaat plaatsvinden. Kijk voor het complete fotooverzicht op:

https://picasaweb.google.com/114254790470204993052/Zaterdag20Augustus2011?authuser=0&feat=directlink

 

Reacties zijn gesloten.