Kamikazepark

Vandaag vertrok de tourkaravaan richting Alpe D’Huez. 3 auto’s vertrokken midden in de nacht en de vierde zal ongeveer middennacht arriveren. De ploegleider met echtgenote en zijn meesterknecht vertrokken om 12.00 uur met KLM richting Geneve.

De thuisbasis is gevestigd in het dorp Oz. Om hier te komen moet je echter vanuit Allemont een Col van de 1e categorie beklimmen om bij je huisje te komen. Halverwege de beklimming moest een bord gevolgd worden met de tekst “ kamikazepark”. De naam alleen al zegt genoeg.

Nadat iedereen was gearriveerd werd als eerste de hersteldrank voor de komende week getest. Vanavond staat het diner op het programma met 19 andere badgasten (of lotgenoten).

Morgen staat de eerste etappe op het programma naar Col d’Ornon en La Berarde.

Reacties zijn gesloten.