Kamikazepark

Vandaag vertrok de tourkaravaan richting Alpe D’Huez. 3 auto’s vertrokken midden in de nacht en de vierde zal ongeveer middennacht arriveren. De ploegleider met echtgenote en zijn meesterknecht vertrokken om 12.00 uur met KLM richting Geneve.

De thuisbasis is gevestigd in het dorp Oz. Om hier te komen moet je echter vanuit Allemont een Col van de 1e categorie beklimmen om bij je huisje te komen. Halverwege de beklimming moest een bord gevolgd worden met de tekst “ kamikazepark”. De naam alleen al zegt genoeg.

Nadat iedereen was gearriveerd werd als eerste de hersteldrank voor de komende week getest. Vanavond staat het diner op het programma met 19 andere badgasten (of lotgenoten).

Morgen staat de eerste etappe op het programma naar Col d’Ornon en La Berarde.

3 reacties op “Kamikazepark

  1. Hay luitjes,ik wil jullie allemaal heel veel succes wensen,voor dit avontuur,mijn Dick is onderweg met nog een paar teamgenoten,zullen jullie een beetje op hem letten,je weet maar nooit met die man,hij was behoorlijk nerveus vandaag,maar dat hoort er wel bij,dat zal de adrenaline wel zijn.Hier valt de regen met bakken uit de hemel,bij jullie zal het best wel mooi weer zijn denk ik,tenminste,dat hoop ik voor jullie !!!! Ik ga het wel allemaal volgen dezer dagen,dat vind ik wel super hoor,groetjes van Mieke !!!

  2. Hoi Dick en de rest van het team,
    wat leuk dat we jullie zo een beetje kunnen volgen,
    ik wil jullie heel veel fiets plezier toewensen en heb respect voor jullie, ik doe het jullie niet na, als ik naar Noodwijk fiets heb ik al zadelpijn haha, heel veel succes en geniet ervan Gr. Nico en Hennie Haasnoot. x